Hamburgerkraam aan huis

Hamburgerkraam op uw feestje of event

Hamburgerkraam aan huis, op uw feestje of event geen probleem wij hebben ervaring met alle soorten feesten of evenementen, groot of klein. Zo leveren wij steeds de beste kwaliteit en service en dat tegen de beste prijs.

We kunnen een zeer ruim assortiment aanbieden dat veel verder gaat dan hamburgers, braadworsten en hot-dog's alleen ons volledige assortiment vind je onderaan deze pagina.

Ons hamburgerkraam is ook steeds in orde met alle attesten en keuringen.

Wil je weten hoe onze werking is vul dan nu je gegevens in bij feestje of event voor een gratis offerte en we laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door onze meer dan 40 jaar lange ervaring kunnen wij dan ook de beste kwaliteit, prijs en service aanbieden, en dat alles tegen hoge snelheden zodat je nooit lang moet wachten op je hamburger of andere snack.

Afmetingen

Zoek je een klein of eerder een groot kraam geen probleem wij hebben het allemaal de lengte, de breedte en de hoogte variëren telkens. Zo kunnen we het hamburgerkraam dat best past bij u gebruiken op uw feest of event

Hamburgerkraam
aanbevolen hamburgerkraam aan huis het burger-manneke

Belgische wetgeving

Al onze kramen zijn ook steeds in orde met de Belgische wetgeving, wij zijn dus in het bezit van alle wettelijke attesten zoals bijvoorbeeld een gaskeuring, elektriciteitskeuring,  een attest van het federaal agentschap voedsel veiligheid, en meer. Wanneer je sommige attesten zou willen zien kunnen we deze altijd tonen.

Assortiment hamburgerkraam aan huis

Met ons hamburgerkraam aan huis kunnen we natuurlijk meer aanbieden dan enkel hamburgers braadworsten en hot-dog's alleen, we stellen een volledig assortiment samen voor uw feest zoals u wilt.

Zo kunnen wij ons volledige gamma aanbieden, dit vind je terug bij assortiment

Mobiel Hamburgerkraam
hamburgerkraam

Wil je graan meer foto's zien van onze hamburgerkramen klik dan op de volgende link Hamburgerkraam

Of heb je liever een foodtruck op je evenement, in onze foodtruck kunnen we ook Breydel-burgers en Beef-Burgers aanbieden.